De Grote Uitdaging van TringTring

De stad een
beetje mooier
maken

TringTring verzorgt pijlsnel vervoer. Door de hele stad. Pakjes, eten, boodschappen: we halen het voor je op en brengen het naar je toe. Dat doen we op de fiets: zo maken we de stad een beetje mooier. Dat is onze Grote Uitdaging.

Meer tijd

Je werk, je vrienden, je sport. Altijd druk, druk, druk. TringTring geeft je een beetje meer tijd. Blijf lekker thuis, en laat ons je boodschappen bezorgen. Snel, schoon en stil, want TringTring vervoert alles op de fiets.

Meer schone lucht

In de stad worden veel spullen vervoerd. Dat gebeurt vaak met de auto, maar op de fiets is beter. Want daar wordt de stad schoner en stiller van.

Meer leuk werk

Een mooiere stad betekent ook: meer werk. Want werk biedt mensen een inkomen, voldoening en sociale contacten. TringTring belooft leuk werk voor tientallen Tringers: lekker fietsen, je eigen tijd indelen. TringTring is nu beschikbaar in Amsterdam en Utrecht, en start binnenkort ook in andere steden.

Meer klandizie
voor lokale winkels

Online winkelen is prettig. Je hebt de wereld aan keuze en je aankopen worden bij je thuis bezorgd. TringTring maakt het je gemakkelijk om te bestellen bij ondernemers in je eigen buurt.

Doe mee, laat TringTring
voor je fietsen.